Vicces verseny az ügyvédeknek

Ügyvédek

Van egy hagyományos éves rendezvényünk, amely során azon ügyvédek, akik a szakmai területük legjobbjai jelennek meg, és egy érdekes, izgalmas és természetesen könnyedén vicces verseny során nyerhetnek meg különböző kisebb és nagyobb értékű ajándékokat. Amelyek akár lehetnek több napos hétvégi utazások, luxus éttermi vacsorák vagy éppen más nagyobb értékű ajándékok. Megtanultuk az évek során, hogy a területük legjobbjainak nem éppen a pénz számít, de imádják a jó és hasznos dolgokat, pláne ha nagy értékűek.

Ügyvédek versengése

Ennek a rendezvénynek az ötlete a magazinunk kiadójának a fejéből pattant ki cirka 5 évvel ezelőtt és már akkor hatalmas sajtóvisszhangot kapott, és az ügyvédek szájról szájra adták, hogy már a második évben sokkal nagyobb teremben kellett tartani az ügyvédek részére szervezett eseményt. Mára odáig fajult a rendezvényünk, hogy mindig valamelyik luxusszálloda ajánlja fel a legnagyobb és legdíszesebb termét, annak érdekében, hogy ott tartsuk meg a rendezvényünket. Természetesen nem önzetlenségből ennyire gálánsak ezek a szállodák. Miután tudják, hogy a legnagyobb egyéni és céges ügyvédi irodák vannak ilyenkor jelen, ez számukra egy hatalmas marketing érték, hiszen akár a jogászok, akár a kuncsaftjaik részére kínálhatnak a jövőben szálláslehetőségeket.

Ügyvédek Budapesten

Ezért miután én vagyok ennek a rendezvények a legfőbb szervezője az idei évet szerettem volna még különlegesebbé varázsolni és olyan hírességeket meghívni, akik az 5. jubileumi rendezvényünket még magasabb szintre tudják emelni és szórakoztatni a megjelent ügyvédek csoportjait. A leghíresebb magyar énekeseknek és művészeknek már nem kell bemutatni magunkat és az eseményünket, így természetes volt, hogy akit szerettem volna, azok igent is mondtak a jelenlétükre. A főnököm kimondottan büszke rám, ahogyan ezt az egész rendezvényt bonyolítom, mert tudja, hogy vakon megbízhat bennem.

Amúgy mindenkinek javaslom, hogy látogasson el az ugyvedajanlo.hu oldalra, mert ott bárki számára elérhető az a szolgáltatás, hogy értékelheti azt az ügyvédet, aki őt korábban képviselte, mert ezek a hozzászólások és jellemzések is beleszámítanak az ügyvédek pontozásába, és bizony sokszor néhány szavazaton múlik csak az elsőségük. Az idei évben amúgy sikerült a Toyota céget beszerveznem főszponzornak, aki felajánlott egy luxus kivitelű Auris személygépkocsit a legjobb csapatnak. Először Yarisban gondolkodtak, de sikerült nekik elmagyaráznom, hogy ezek az ügyvédek sokszor hatalmas luxus kocsikkal járnak, és a titkárnőik futkosnak kiskocsikkal, tehát ne vicceljenek.

A végére megállapodtunk és olyan feltételekkel adták az ajándék kocsit, amelynek a marketing értéke számukra vitathatatlan. A bál fantasztikusan sikerült. Mindenki elképesztően jól érezte magát, hajnalig folyt a pezsgő és a hatalmas táncmulatság, a sorsoláson kiosztott nyereményeknek örültek az ügyvéd irodák, úgyhogy ismét egy sikeres rendezvényen vagyunk túl.